Nieuws

 
Computerservice Assen biedt voor particulieren een compleet pakket aan diensten. Van pc- of laptopreparaties, netwerkinstallaties en online backup tot hulp op afstand.
Is er een onderdeel defect, is uw computer te langzaam, krijgt u vervelende schermen, een virus of malware? Een monteur van Computerservice Assen komt graag bij u langs om een diagnose te maken.Veel storingen kunnen ter plaatse opgelost worden. Mocht dit niet lukken, dan kan de monteur de computer meenemen naar de werkplaats. U krijgt dan altijd een prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.  

 

We leven in een wegwerpmaatschappij, Vroeger stopte je sokken en bracht je kapotte schoenen naar de schoenmaker, nu gooi je ze weg. Hetzelfde geldt voor laptops. Als bijvoorbeeld het lcd-scherm kapot is, denken we dat de laptop total loss is en kopen we een andere. Maar dat is jammer, want meestal is het goed mogelijk een kapot scherm te repareren of te vervangen en dat is veel goedkoper. Ook andere defecten aan de laptop zijn vaak te verhelpen. We hebben voor u de problemen die zich kunnen voordoen op een rijtje gezet en mogelijke oplossingen gegeven.

 

 

 

Hardware reparatie
Ook voor Apple reparatie's kunt u terecht bij Computerservice Assen. Wij repareren uw iMac, Macbook Pro of Macbook Air vakkundig en snel. Tevens bieden wij een scherm tarief. Wij gebruiken bij reparatie enkel orginele onderdelen en wij bieden u 3 maanden garantie op de reparatie.

Software problemen 
Ook voor software problemen kunt u terecht bij Computerservice Assen. Wij kunnen uw Mac software herstellen zodat u weer zonder problemen door kunt werken. Normaal gesproken treedt er niet snel een vastloper op, krijgt u een virus of raakt u geïnfecteerd door spyware zodat uw Mac trager werkt. U kunt uw appararaat naar Computerservice Assen brengen en wij zullen uw softwarematige problemen voor u oplossen.
Net als een auto, heeft ook een computer onderhoud nodig. Bij Computerservice Assen kunt u terecht voor een servicebeurt. Voor veel mensen is jaarlijks onderhoud voldoende, voor wat zwaarder gebruik is twee maal per jaar of vaker onderhoud nodig. Computerservice Assen kent 2 soorten servicebeurten, de standaard en de uitgebreide.
Zorgeloos computeren met service- en onderhoud van Computerservice Assen
 
Virussen, ongewenste reclame, trager worden,vuil en stof:  bijna iedere computer heeft er last van. Hierdoor kunnen problemen ontstaan, die schade veroorzaken en daardoor geld gaan kosten. Dit kunt u voorkomen door de computer regelmatig na te laten kijken. Net als een auto, heeft ook een computer onderhoud nodig. Bij Computerservice Assen kunt u terecht voor een servicebeurt. Voor veel mensen is jaarlijks onderhoud voldoende, voor wat zwaarder gebruik is twee maal per jaar of vaker onderhoud nodig. Computerservice Assen kent 2 soorten servicebeurten, de standaard en de uitgebreide.
Op deze plaats zult u regelmatig informatie over het nieuwe besturingssysteem Windows 10 terug vinden.
Ook komt er informatie over het gebruik van Windows 10.
 
windowschecking 
 
 
Bij Computerservice Assen kunt u bij alle soorten computer, laptop's, tablets en mobiele telefoon reparaties terecht.
Helaas lukt het niet om een reparatie bij de klant uit te voeren, in dat geval wordt de het te repararen apparaat mee genomen naar de werkplaats.
Bij doen ons best een reparatie binnen een werkdag uit te voeren.
 
 

Snelle hulp bij computer problemen voor zzp'ers en kleine ondernemingen


Bent u ZZP'er, freelancer of heeft u een eenmanszaak (met of zonder personeel), dan wilt u ook graag professioneel overkomen naar uw klanten.

U bent uw beroep gaan doen omdat u daar goed in bent en het leuk vind om uw beroep te doendaar plezier in hebt.

Als u voor u zelf bezig bent komen er altijd zaken bij waar u niet om heeft gevraagd maar die nu eenmaal bij het ondernemerschap horen zoals o.a. administratie, communicatie en computers.

Computers zijn een levensader voor uw bedrijf en of u wilt of niet, u kunt niet zonder.

Het onderhoud van uw pc en/of laptop onderhoud kunt u natuurlijk door een vriend, familie of kennis laten doen maar wat als het fout gaat? Of het wordt toch even wat moeilijker dan hebben deze beste mensen even geen tijd of maken het alleen maar erger. Opeens kunt u niet meer factureren, bent u al uw klanten kwijt, crashed de computer, verstuurd u mail naar uw klanten met een virus enz enz.

Heeft u een storing, of een andere vraag? dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons standaard tarief voor ZZP'er is 59,00 per uur.

Flex abbonement: 

Ons Flexabonnement is speciaal opgezet voor kleine ondernemingen en ZZP'ers. Ons Flexabonement heeft een vast bedrag per maand en daar zit veel bij inbegrepen:

- Storingshulp binnen 1 uur
- 1x per kwartaal een scan op veiligheid, update's en de status van uw computer
- 1x per kwartaal opschonen van uw computer
- Controle van back-ups van uw data en mail
- Onbeperkt hulp op afstand om kleine problemen op te lossen
- Monitoring van uw werkstation
- Aangepast uurtarief van € 49,00 per uur
- Geen voorrijkosten in Assen
- Managed internet security/antivirus
- Toegang tot onze storingslijn welke dagelijks bereikbaar is van 7:00 tot 22:00, ook op zaterdag en zondag.
- Online backup € 12,95 tot 60 GB
- Vervangende apparatuur beschikbaar


Prijs: € 19,95 per maand per werkstation. Heeft u meerdere werkstations? of andere wensen? Neem dan contact op met ons voor een aangepaste offerte.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Bent u op zoek naar een computer of laptop, maar weet u niet precies welke bij uw behoeftes past? Geen probleem bij Computerservice Assen, wij geven u deskundig advies over de juiste computer of laptop. Afhankelijk van de beoogde doeleinden voor het gebruik van de computer of laptop kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van het juiste computer en geven we u uitleg over de verschillende specificaties.

Computers in elke prijsklasse

Wij verkopen desktop computers van het merk RealPC en vanwege de uitstekende kwaliteit geven wij daar maar liefst 36 maanden garantie op. Daarmee bent u er altijd van verzekerd dat u lang kunt genieten van uw nieuwe computer. In ons assortiment hebben wij zowel budget systemen als normale computers en laptops. Vindt u één van onze budgetsystemen elders in Assen voor een lagere prijs, dan passen wij automatisch de prijs aan. Bij deze laagste prijsgarantie moet het artikel wel terug te vinden zijn op de website van het bedrijf dat het artikel aanbiedt.

Tweedehands laptop of computer

Zoekt u een computer of laptop maar wilt u er niet te veel voor betalen? Dat is ook helemaal niet nodig bij Computerservice Assen. Wij hebben namelijk ook tweedehands computers en gebruikte laptops. Deze zijn vaak ingekocht bij bedrijven die de computers na een vast aantal jaar vervangen. Dit betekent dus dat de computers en laptops nog prima mee kunnen en daar kunt u van profiteren! Voordat deze systemen verkocht worden, worden zij eerst uitvoerig door ons getest en gecontroleerd. Indien zich dan toch iets voordoet kunt u gebruikmaken van de onze standaard 12 maanden garantie op tweedehands computers of laptops. Zo kunt u langere tijd zorgeloos genieten van uw aankoop.

Officiële refurbisher

Wij bij Computerservice Assen zijn officieel erkende microsoft refurbisher. Dit betekent dat wij officiële Microsoft licenties mogen leveren aan onze klanten. Naast onze standaard 12 maanden garantie op tweedehands laptops en computers, krijgt u ook 1 jaar lang Eset Internet Security van ons cadeau. Deze beveiligingssoftware is best getest door de Consumentenbond en Kassa (1e kwartaal 2015). Hiermee is uw systeem altijd beschermd tegen malware.

Computerwinkel in Assen

Wilt u graag de computer of laptop eerst bekijken en testen? Dat kan bij ons altijd. Op afspraak bent u van harte in onze nieuwe showroom aan de Wiltonstraat 10 in Assen. Voor eerlijk en goed advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0592-710463 tussen 8:00 en 20:00 op maandag t/m vrijdag en zaterdags tussen 9:00 en 17:00.

Alle Second Hand laptops zijn uitgebreid gecontroleerd. Mochten er zich ondanks deze test toch nog problemen voordoen, dan kunt u gebruik maken van de 3 of 12 maanden garantie (staat vermeldt bij het apparaat), die u altijd ontvangt. Computerservice Assen is een officieel Microsoft erkende Refurbisher; op grond hiervan mogen wij officiele Microsoft licenties leveren.
Bij Computerservice Assen kunt er voor kiezen uw apparaat naar de werkplaats te brengen, of gebruik te maken van de thuisservice.
Voor thuisservice worden andere tarieven gehanteerd dan de tarieven die gelden in de werkplaats.
 
Maak hieronder uw keuze om uw apparaat naar de computer te brengen, of gebruik te maken van de thuisservice.