Mocht uw probleem niet binnen een dag op te lossen zijn, dan is het mogelijk gebruik te maken van een vervangende laptop.

Dvd-spelers en dvd-branders branders worden gebruikt om dvd’s te lezen en/of te schrijven. Computerservice Assen kan een defecte dvd-speler of –brander uit voorraad vervangen.

De bliksem slaat in! Het gevolg is vaak dat voedingen uit computerkasten, die voor de energie van het systeem zorgen, defect raken. Maar dit kan ook komen door slijtage of kortsluiting.

Het werkgeheugen van uw computer kan het laten afweten. Computerservice Assen kan het geheugen controleren op fouten en indien noodzakelijk uit voorraad vervangen.

U hoort tikkende of gierende geluiden als de computer start, u ruikt een smeulende geur of er komt geen geluid en geen actie. Alle kans dat de harde schijf op het punt staat kapot te gaan of al defect is. Harde schijven zijn ingewikkelde onderdelen van de computer, waar makkelijk iets mis mee kan gaan. Dit geldt vooral voor laptops, die meer te verdragen hebben.

Als de harde schijf kapot is, bent u natuurlijk vooral bang dat uw gegevens verloren zijn. Deze zijn in de meeste gevallen echter terug te halen. Maar het is beter dit te voorkomen door de harde schijf tijdig te vervangen en in ieder geval altijd te zorgen voor een backup van uw gegevens.